skip to Main Content
020 – 640 22 66

Domotica splitsing appartementen

Een huis splitsen in appartementen betekent het creëren van zelfstandige appartementen. Omdat deze afzonderlijk worden verhuurd of verkocht, moeten ze aan veel eisen op het brede vlak van huiselijke elektronica voldoen. De eisen waaraan de oorspronkelijke woning moest voldoen, gelden nu voor alle afzonderlijke appartementen. Rechtshalve zijn maatregelen bij een huis splitsen in appartementen vaak nodig:

Bij de aanleg van huiselijke elektronica staat veiligheid voorop.
Appartementen moet na splitsing niet voor niets aan veel eisen voldoen. Naast advies en het aanpassen van elektriciteit voor na de verbouwing, is Van Leeuwen Elektrotechniek ook op de hoogte van die eisen. Dit alles leidt tot een goede planning van wat mogelijk en haalbaar is.

Aanpassen van de elektriciteit plannen

Een koophuis kan prima worden opgedeeld in verschillende appartementen. Er zijn dan wel enkele zaken om aan te denken. Een normale verbouwing vereist vaak al het nodige aan organisatie met vergunningen e.d. Een woning opdelen heeft meer voeten in de aarde. Van Leeuwen Elektrotechniek denkt mee en geeft aan wat mogelijk is en hoe alles overzichtelijk aangepakt kan worden. Splitsen in appartementen is huiselijke elektronica verdelen op een logische en eerlijke manier. Dit gaat verder dan de domotica in huis splitsen.

Domotica in huis

De reden van een woning splitsen in appartementen is vaak dat ongebruikte ruimte nuttig besteed kan worden. Bij verhuur of verkoop levert dit geld op en dat mooi. De nieuwe woonruimten zijn standaard veilig en leefbaar, maar de invulling heeft u in eigen hand. Op het gebied van de huiselijke elektronica geldt dat hoe luxer de appartementen zijn, des te meer ze op zullen brengen.

Ook hierin adviseert Van Leeuwen Elektrotechniek op maat. Vraagt u vrijblijvend advies over de aanleg van onder andere:

Contact opnemen met Van Leeuwen Elektrotechniek vertelt u alles over de mogelijkheden met huiselijke elektronica in uw eigen huis.

Back To Top