Ga naar hoofdinhoud
020 – 640 22 66

Domotica in huis

Domotica in huis is gemak in elektronica

Steeds meer apparaten zorgen ervoor dat u met minder moeite meer kunt bereiken.

Dat is domotica in huis. Het is prettig leven als u voordat u thuiskomt alvast:

  • de verwarming hoger zet
  • de verlichting aanzet

Van Leeuwen Elektrotechniek past in het kader van domotica in huis uw huiselijke elektronica aan. Domotica systemen functioneren van klein tot groot. Uw elektrische installatie aanpassen verhoogt dat uw wooncomfort behoorlijk

Domotica systemen

Voor het uitbreiden van uw woongenot bestaan verschillende opties:

  • domotica thuis uitbouwen
  • domotica thuis compleet inbouwen

Van Leeuwen Elektrotechniek levert in de eerste optie een draadloos systeem dat u langzaamaan uitbreidt. De tweede mogelijkheid is installatie van een compleet systeem. Hiermee ‘bedient’ u uw eigen huis van A tot Z, eventueel ook met multi-room audio systemen.

Huiselijke elektronica op maat

Vaak is comfort via domotica in huis eenvoudig te bereiken. Uw woonplezier wordt verhoogd zonder dat er ingrijpende bouwkundige aanpassingen dienen te worden uitgevoerd aan uw huis. Met domotica is gigantisch veel mogelijk, maar wij houden er altijd rekening mee dat de bediening van uw huis overzichtelijk blijft. Van Leeuwen Elektrotechniek begrijpt de wensen voor elektronica van particulieren.

Bent u benieuwd naar wat Van Leeuwen Elektrotechniek aan domotica systemen levert? Neem dan contact met ons op. U staat versteld van wat allemaal mogelijk is.

Back To Top