Skip to content
020 – 640 22 66

Lichtplan maken

Lichtplan

Een goede sfeer in huis is persoonlijk. Voor die persoonlijke sfeer is een weloverwogen lichtplan nodig. Van Leeuwen Elektrotechniek helpt u uw wensen tot uitvoering te brengen.

Lichtplan maken

Een goed moment voor het maken van een lichtplan is tijdens de voorbereiding van bouwwerkzaamheden. Een passend lichtplan is een belangrijk aspect voor het eindresultaat van een verbouwing of aanpassing aan uw woning of bedrijf. Denkt u aan:

  • een uitbouw
  • een dakopbouw of dakkapel
  • een nieuwe keuken
  • nieuwe kantoorruimte

Wanneer u uw woning of bedrijf gaat verbouwen, is het nuttig vooraf een lichtplan te maken.

Om te voorkomen dat u achteraf beseft dat het anders en beter had gekund, geven wij u graag advies. In dit advies voor een lichtplan vertellen wij welke locaties het meest effectief zijn als lichteenheid. Wij kunnen alle gewenste armaturen en lichtbronnen leveren en plaatsen. Goed advies en een lichtplan maken kost niets, het levert wel heldere leefruimte op.

Lichtplan woonkamer

Gemak dient de mens, en zeker elektronisch gemak. Indien gewenst complementeren wij de armaturen met een domotica systeem. Dankzij dit volledige lichtplan voor de woonkamer regelt u de verlichting vanuit uw stoel. Zelfs vanaf uw vakantieadres is de verlichting thuis regelen zodat uw huis bewoond lijkt .

Tijdig een lichtplan maken loont de moeite. Neem daarvoor contact op met Van Leeuwen Elektrotechniek. Wij laten u graag zien wat mogelijk is.

Back To Top