Skip to content
020 – 640 22 66

Toegangscontrole Systemen

Voor VvE’s is een gedegen administratie aangaande de sleutels van groot belang. Hiervoor heeft u hoogstwaarschijnlijk een sleutelplan.

Helaas verliezen bewoners wel eens een sleutel(bos) en om onbevoegden buiten te laten dient dan het gehele sluitplan vervangen te worden. Door de komst van elektronische toegangscontrole is dit niet meer nodig. U kunt simpelweg de verloren tag verwijderen uit het systeem en de bewoner een nieuwe tag geven,

Van Leeuwen Elektra B.V. kan uw  appartementencomplex voorzien van zo’n modern toegangscontrole systeem. Hiervoor werken wij nauw samen met DOM-security.

De eerste installatie zal door ons worden uitgevoerd, waarbij het gehele systeem gebruiksklaar wordt opgeleverd. Hierna wordt het systeem aan u of de VvE beheerder overgedragen. Gebruikmakend van uw mobiele telefoon met NFC lezer kunt u gemakkelijk tags inleren. Hiervoor is geen extra hardware (zoals een laptop en/ of programmeerapparaat) noodzakelijk.

Indien u het systeem op een later moment wenst uit te breiden dan is dat uiteraard mogelijk.

 

DOM Tapkey Pro

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan u graag te woord voor meer informatie en een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole oplossingen voor deuren.  Het productassortiment varieert van standaard cilindersloten voor woningen tot en met de meest moderne digitale sluitsystemen voor grote gebouwen. Wij hebben een eigen assemblagefaciliteit en verkooporganisatie met een binnen- en buitendienst. In totaal werken er 35 mensen.

Wij zijn onderdeel van DOM Security, dat werd opgericht door Henri Morel in Parijs. We zijn in heel Europa vertegenwoordigd met meer dan 20 verkoop- en servicekantoren en hebben meer dan 10 productielocaties.

Back To Top