skip to Main Content
020 – 640 22 66

Verdeelkasten of ‘groepenkasten’ zijn een onmisbaar element in ieder gebouw.  Van Leeuwen Elektrotechniek kan voor u de verdeelkast uitbreiden, aanpassen of vervangen. Bij het aanbrengen van de verdeelkast houden wij altijd rekening met de geldende normering NEN 1010 (Nederlandse veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties) en met de bij u aanwezige verbruikers.

Verdeelkast uitbreiden

Wij leveren maatwerk verdeelkasten. Dit gebeurt bij het aanbrengen van verdeelkasten voor grotere gebouwen, maar ook bij een eindgroep bijplaatsen in een bestaande verdeelkast. Bij het aanbrengen van verdeelkasten staat veiligheid voorop. Voorbeelden waar veilig handelen noodzaak is, zijn:

  • De meterkast uitbreiden bij verbouwing van de keuken
  • De groepenkast vervangen bij renovatie van de woning
  • De meterkast vervangen als deze niet aan de NEN-normen voldoet

Wij zorgen indien nodig voor gereed melding bij de netbeheerder. Eventueel verplaatsen wij ook bij een grondige verbouwing de aansluiting van de netbeheerder.

Advies over verdeelkast aanbrengen

Van Leeuwen elektrotechniek geeft vrijblijvend advies over de huidige stand van zaken in uw woning. U hoort bijvoorbeeld of de groepenkast in de meterkast vervangen moet worden en of dat in uw meterkast een aardlekschakelaar verplicht is.

Gericht en vrijblijvend advies is de moeite waard voor:

Contact met Van Leeuwen Elektrotechniek opnemen is een goede stap om te horen wat voor u mogelijk is.

Back To Top