Skip to content
020 – 640 22 66

Snellle en degelijke service

Het stagneren van de bedrijfsvoering is altijd een groot probleem. Storing in de elektrotechniek in het MKB betekent dat bedrijf stilstaat en dat klanten wachten. Dat wilt u niet en dat willen wij niet. Vandaar dat ook het MKB een beroep kan doen op de snelle en degelijke service van Van Leeuwen Elektra. Wij dragen zorg voor het zo snel mogelijk verhelpen van diverse problemen zodat uw bedrijf niet te lang stil komt te staan. Het haperen van elektrotechniek in het MKB komt altijd ongelegen. Daarom behoren ook noodreparaties tot ons standaardpakket.

De werkzaamheden voor elektrotechniek bij het MKB omvatten onder andere:

  • het verhelpen van diverse storingen
  • het aanbrengen en uitbreiden van wandgoten
  • het realiseren van een energiebesparing

Elektrotechniek bij groei van het bedrijf

Gezond ondernemen is streven naar uitbreiding. Als uw bedrijf groeit, is ook meer aan voorzieningen nog om alles goed en soepel te laten verlopen. Van Leeuwen Elektra levert alles aan elektrotechniek om het MKB van dienst te zijn bij groei van het bedrijf. Er komt al snel meer bij kijken dan u denkt. Zo is het uitbreiden van de verdeelkast al snel nodig. Meer bedrijfsruimte vraagt ook om aanleg van extra aansluitingen. Denkt u aan een aparte eindgroep voor een koffiezetapparaat of voor een airco. Uw bedrijf in nieuwe vorm wilt u natuurlijk veiligstellen. Ook op dat gebied van elektrotechniek in het MKB voor hebben wij een reeks mogelijkheden. Denkt u aan:

Van Leeuwen Elektra heeft erg veel in huis voor elektrotechniek in het MKB. Neemt u contact met ons op voor informatie over wat voor uw bedrijf mogelijk is.

Back To Top