Skip to content
020 – 640 22 66

Advies, aanleg en onderhoud electrotechniek VVE

Wij zijn een elektronisch installatiebedrijf dat staat voor een langdurige band met klanten. Vaak begint dit met advies over bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen. Dit mondt uit in een nauwkeurige prijsopgave zonder verrassingen. Het vervolgtraject bestaat dan uit snelle aanleg en gedegen onderhoud.
Een aanhoudende band is een goede band met tevreden partijen. Sinds lange tijd hebben wij een goede relatie met meerdere VvE beheerders. In de praktijk betekent dit dat wij altijd trachten storingen op zeer korte termijn te verhelpen.

Van energiebesparende maatregelen tot CVZ groepenkast aanbrengen

VvE beheerders kunnen vrijblijvend contact opnemen. U krijgt uitgebreid advies, bijvoorbeeld met betrekking tot het nemen van energiebesparende maatregelen. Ook geven wij tips en trucs voor het verhelpen aan uiteenlopende storingen aan:

In het kader van werkzaamheden is Van Leeuwen Elektrotechniek gespecialiseerd in:

  • vervangen van het intercom systeem zowel audio als video (meestal gebruikmakend van de bestaande bedrading)
  • vervangen van de CVZ groepenkast (verdeelkast centrale voorzieningen)
  • aanleg van elektrische deuropeners, elektrische deur drangers
  • controle en eventuele vervanging van noodverlichting

Energiebesparende maatregelen leveren de VvE geld op

Op het gebied van energiebesparing in gemeenschappelijke ruimten is veel profijt voor VvE’s te behalen.  Energiebesparende maatregelen zijn onder andere toepasbaar in trappenhuizen, lifthallen, bergingsgangen, buitenverlichting, parkeergarage en fietsenbergingen.  Door contact op te nemen met Van Leeuwen Elektrotechniek weet u wat voor uw VvE mogelijk is.

Back To Top