Skip to content
020 – 640 22 66

Van Leeuwen Elektrotechniek Elektrotechnisch installatiebedrijf

Sinds het ontstaan van Van Leeuwen Elektrotechniek neemt elektrotechniek voor particulier gebruik een groot onderdeel van onze werkzaamheden in. Binnen het brede kader van elektrotechniek voor particulieren bestaan veel persoonlijke wensen van gebruikers. Bij zeer veel particuliere klanten is de elektrische installatie naar de verlangens van de bewoners aangepast of uitgebreid.

Geen vraagstuk is ons te complex. Alle werkzaamheden gebeuren in nauw overleg met u want het zijn uw wensen die in vervulling moeten gaan.

Huiselijke elektronica

Bij Van Leeuwen Elektrotechniek zijn uw wensen voor huiselijke elektronica het middelpunt. U vraagt ons uw plannen tot uitvoering te brengen en wij brengen dit in een bouwplan onder. Daarnaast en laten zien wat nog meer mogelijk is op het gebied van huiselijke elektronica. Uw woonwensen vormen het uitgangspunt, onze kennis van elektrotechniek vormt de eventuele uitbreiding van de mogelijkheden.

Voor elektrotechniek in een particuliere omgeving kunt u bij ons terecht voor alle elektriciteit in en om de woning. In de woning zijn dit werkzaamheden zoals:

Het aanpassen en/of uitbreiden van de elektrische installatie buiten de woning bestaat uit werkzaamheden zoals:

Ook een complete renovatie van de woning valt binnen ons bestek. Het gedeelte elektrotechniek voor particulier gebruik is hierbij goed te combineren met de overige bouwwerkzaamheden. Gezamenlijk overleg en juiste afstemming zijn hier essentieel. Voor Van Leeuwen Elektrotechniek is samenwerken de basis van een geslaagd project.

Neemt u contact met ons op voor informatie over wat in uw geval mogelijk is.

Back To Top