Skip to content
020 – 640 22 66

Sfeervolle energiebesparende led verlichting

De Europese Unie breidt het verbod op onzuinige lichtbronnen steeds verder uit.

Zo wordt het langzaamaan steeds moeilijker om een halogeen lichtbron te vinden. Gelukkig heeft Van Leeuwen Elektrotechniek de pasklare oplossing en dat geheel naar uw wensen. De aanleg van LED verlichting houdt uw woning even sfeervol, er zijn veel mogelijkheden zoals dimlicht en aanpassing door lichtkleuren. Daarnaast verdient u de investering snel terug via besparing dankzij LED verlichting.

Aanleggen LED verlichting

Installatiebedrijf Van Leeuwen Elektrotechniek inschakelen voor uw stap in de toekomst begint met advies over LED verlichting. Wij tonen de mogelijkheden en laten daarbij zien wat de mogelijke besparing dankzij LED verlichting is. Voordelen van het aanleggen LED verlichting zijn:

  • gebruikmaken van bestaande schakelaars
  • bijzonder hoge licht opbrengst
  • veel lichtkleuren zijn toepasbaar
  • lage verbruikskosten
  • goed voor het milieu

Er zijn veel meer voordelen dan alleen besparing via LED verlichting. Een goed moment om de aanleg van LED verlichting te overwegen is dat van een verbouwing. Van Leeuwen Elektrotechniek stelt voor u een lichtplan op voor optimaal gebruik van zonlicht en kunstlicht. Het aanleggen van LED verlichting past daar erg mooi in.

Advies LED verlichting

Een groot voordeel is het terugverdienen van de aanleg van LED verlichting.

Neem contact met ons op voor een uitgebreid vrijblijvend advies over het aanleggen van LED verlichting. In dit advies vindt u ook een exacte berekening van de terugverdientijd in uw huis.

En de aanleg van LED verlichting gaat niet ten koste van de sfeer in uw woning, bedrijfspand, parkeergarage of appartementencomplex.

Back To Top