skip to Main Content
020 – 640 22 66

Uw eigen oplaadpunt

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto om het milieu te ontzien.

Hiervoor dienen er echter voorzieningen te worden getroffen. Er zijn zo’n 9000 publieke laadpalen in Nederland en een pas voor opladen is daarvoor nodig. Ideaal is de laadpaal thuis om uw auto of fiets op een veilige manier op te laden. Nu vraagt het oplader van een elektrische auto veel stroom, krachtstroom. Veel contactdozen in de tuin zijn op de algemene eindgroep van de woning aangesloten. Dit maakt ze doorgaans niet toereikend om een auto via de laadpaal thuis op te laden.

Oplaadpunten

Van Leeuwen Elektrotechniek kan voor u een laadpaal thuis aanbrengen voor zowel uw auto of fiets. Er zijn verschillende mogelijkheden aangezien voor elektrische auto’s meer stroom gebruikt kan worden dan voor een elektrische fiets. U kunt kiezen voor:

  • een normaal oplaadpunt (langere laadtijd)
  • een zwaar oplaadpunt (korte laadtijd)

Veel elektrische auto’s ‘staan op de zaak’. In dat geval plaatsen wij een tussenmeter zodat u voor elke auto het verbruik via het oplaadpunt kunt verrekenen.

Neem contact op met Van Leeuwen Elektrotechniek. U hoort precies wat er voor u mogelijk is voor de laadpaal thuis of bij uw bedrijf.

Back To Top