Skip to content
020 – 640 22 66

Aanbrengen intercom systeem

Van Leeuwen Elektrotechniek is bekend met vele merken intercom installaties.

Wij verhelpen voor u storingen, en we geven ook vrijblijvend advies omtrent het vervangen van het systeem. Indien zich een storing voordoet, zorgen wij dat de reparatie zo snel mogelijk uitgevoerd wordt. Onderdeel van de reparatie is ook kijken naar de optie van het aanbrengen van een nieuw intercom systeem. Soms lost het aanbrengen van een intercom systeem storingen beter op dan reparatie van het bestaande systeem. Voordelen van een nieuw intercom systeem zijn onder andere:

  • een gloednieuw intercom systeem
  • een intercom systeem met fabrieksgarantie
  • een intercom systeem naar eigen smaak

Maar dit alles is aan u om te beslissen.

Wellicht in overleg met beheerders van de VvE. Zekerheid staat voorop bij intercom systemen. Die zekerheid biedt Van Leeuwen Elektrotechniek ook door 1 jaar volledige garantie op montage en werking van de systemen. Daar bovenop geldt nog 1 jaar garantie op het materiaal.

Vervangen intercom systeem

Indien u een nieuw systeem wenst, bieden wij u een offerte aan. Hierbij houden wij uiteraard rekening met wat u wilt. Bij het aanbrengen van intercom systemen zijn verschillende opties mogelijk. Dit houdt in dat de toestellen en deurpanelen precies naar uw wensen te bestellen zijn. Een koppeling naar het CCTV systeem behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd welke intercom systemen wij aanleggen? Neem dan contact op met Van Leeuwen Elektrotechniek.

Back To Top