Skip to content
020 – 640 22 66

Noodverlichting

De eisen aan gebouwen worden steeds strenger.

Goede zaak want dit heeft als gevolg dat verblijf in panden steeds veiliger wordt. Zoals bij alle installaties vraagt de noodverlichting wel om regelmatig onderhoud. De in de armaturen aanwezige accu’s van de noodverlichting dienen elke 3-5 jaar vervangen te worden. De precieze duur is afhankelijk van de producteisen van de fabrikant. Tevens het tijdig vervangen van de lichtbronnen is nodig. Van Leeuwen elektrotechniek voorziet in onderhoud alle merken noodverlichting. U heeft hier geen omkijken naar, en dat is ook juist de bedoeling. Noodverlichting moet op elk moment in werking kunnen treden.

Vervangen noodverlichting

De zekerheid van werkende noodverlichting krijgt u door regelmatige controle van die noodverlichting. Afhankelijk van de uitkomst van de controle doen wij u een voorstel. Na overleg van onze bevindingen, kan het aan te raden zijn de noodverlichting te vervangen. Het vervangen van noodverlichting kan verschillende voordelen hebben:

  • langere levensduur van de accu’s van de noodverlichting
  • een nieuw schema van periodieke controle van de noodverlichting
  • fabrieksgarantie op de nieuw geleverde onderdelen

Bovenop deze voordelen geeft Van Leeuwen Elektrotechniek 1 jaar volledige garantie op de montage en werking van de noodverlichting.

Ook noodverlichting met LED technologie (link LED verlichting) is leverbaar. Deze noodverlichting verlaagt het energieverbruik, maar verlaagt nooit de veiligheid van u of uw naasten.

Neem contact met Van Leeuwen Elektrotechniek op voor een nauwkeurige indicatie van uw noodverlichting. Controle van de noodverlichting is nooit een teveel aan moeite.

Back To Top