Skip to content
020 – 640 22 66

Aanleg inbraakbeveiliging en alarmsystemen

Helaas is de aanleg van inbraakbeveiliging momenteel een gedwongen stap voor woningen en bedrijven. Van Leeuwen Elektrotechniek heeft de kennis in huis voor een gedegen advies over inbraakbeveiliging. Wij komen bij u thuis of op uw werkplek om de situatie in te schatten. Aan de hand van de conclusies wijzen wij u op de zwakke punten bij inbraak. Vervolgens doen wij u, geheel vrijblijvend, een voorstel ter verbetering.

Aanleg elektronische inbraakbeveiliging

Veel zaken met betrekking tot de aanleg van inbraakbeveiliging liggen voor de hand. Maar er zijn momenten waarop u het zicht op de voordeur van uw huis of bedrijf min of meer kwijt bent. Bijvoorbeeld omdat u niet kunt zien wie er beneden aan de voordeur staat of omdat niet aanwezig bent. Oplossingen daarvoor liggen in de aanleg van elektronische inbraakbeveiliging:

  • intercom systemen
  • CCTV

De veiligheid van een goed intercom systeem spreekt voor zich. Van Leeuwen Elektrotechniek levert, bijvoorbeeld de intercom met speaker en kleurenscherm in huis Met CCTV beveiligingscamera’s houdt u uw eigendommen overal ter wereld in de gaten. Dit CCTV systeem (link CCTV) (Closed-Circuit Television) toont op uw tablet of smartphone wat de beveiligingscamera’s opnemen. Er is veel mogelijk in de aanleg van inbraakbeveiliging.

Wilt u precies weten wat voor u de beste inbraakbeveiliging is? Neem dan contact met Van Leeuwen Elektrotechniek op. Wij zorgen voor veilige woningen en bedrijven.

Back To Top